IN MEMORIAM: ON3AAC, Johny

IN MEMORIAM JOHNY ON3AAC

Eigenlijk moeten we beginnen met te zeggen dat Johny de call ON2AAC had maar na de invoering van de basisvergunning werden al die roeptekens ON3 en heeft Johny nooit de moeite genomen om zijn oude roepteken terug te vragen.

Hij was al bij de ZWVRAC van eind de jaren tachtig en bij de eerste lichtingen van de toenmalige ON2 licentie.

Overal was hij lid en overal ging hij een handje toesteken. Zo had hij meer dan één job en was hij nauwelijks thuis tenzij om te slapen.

Een aantal jaren terug had hij al eens een zwaar ongeval gehad met tractoren en nadien enkele verwittigingen van moeder natuur maar toch kon hij niet stil zitten.

In de loop der jaren had hij vele taken in onze club op zich genomen maar die toch een beetje moeten afbouwen. Zo was hij een eindje qsl manager van de club en van de VVRA en deed ook nog samen met Roger ons Passchendaele Award. Enige tijd deed hij ook het drukwerk en verzending van onze Zonneradio.

Jarenlang mochten wij zijn dieselgenerator en masten gebruiken op onze activiteiten tot we uiteindelijk die generator hebben overgenomen.

Meer dan één hobby, lidmaatschap overal en op het laatst ook nog in Brussel werken maakten dat hij niet zo veel meer naar de club kwam. Maar velen zullen hem nog herinneren als de man achter de frituur op onze barbecue in Geluveld.

De laatste jaren hebben we bij de ZWVRAC al ettelijke leden zien gaan maar op 58 jarige leeftijd zo onverwacht is toch nog altijd even schrikken en zet u steeds tot denken aan.

Laat ons de mooie herinneringen koesteren als troost voor het verlies.

Een delegatie van de ZWVRAC heeft de begrafenis te Zerkegem bijgewoond.

ON4CBU, Ivan,

voorzitter ZWVRAC