CURSUSSEN

CURSUSSEN 2023

De ZWVRAC, de Zuid-West-Vlaamse radioamateur club organiseerde op zondag 19 februari een ontmoeting met de kandidaten voor de Harec vergunning om 9 u in het clublokaal. Verschillende mensen zijn komen opdagen voor de nodige informatie. 
Die Harec cursussen gaan telkens door op zondag van 9 tot 12 uur in ons clublokaal tot einde juni.

De nieuwe Harec cursus begint op zondag 19 november 2023 om 9 uur in het clublokaal.

De ZWVRAC geeft ook cursussen voor de basisvergunning.
Die gaan telkens door op zondag en starten om 9 uur in ons clublokaal op volgende data :

Zondag 3 september
10 september
17 september
1 oktober
8 oktober
15 oktober
22 oktober : examen

Indien de kandidaten te kennen geven dat zij nog onvoldoende voorbereid zijn voor het theoretisch examen in Brussel geven we dan na het praktijkexamen nog eventueel een aantal lessen in onderlinge afspraak.
Zoals vroeger reeds aangekondigd ben ik nog altijd bereid om mensen die zich thuis voorbereiden te helpen om samen problemen met de examenvragen op te lossen. Dit vergt natuurlijk enige inspanning van de kandidaten om die vragen door te nemen. Het is niet altijd voor iedereen evident bij meerkeuzevragen te begrijpen waarom een bepaald antwoord bij een bepaalde vraag hoort en dan nemen we op dat ogenblik samen een stukje theorie door. 

Alle verdere info kan je bekomen door je vraag te stellen aan onze lesgever Ivan, ON4CBU, door hier te klikken en het formulier 1 in te vullen.

Hieronder een paar filmpjes van tijdens de cursussen.  Het eerste tijdens de les voor de basisvergunning, het tweede tijdens de Harec cursus.

ON4CBU, Ivan de lesgever.