CURSUSSEN

CURSUSSEN 2022

Op zondag 4 september 2022 is er de ontmoeting met de kandidaten basisvergunning om 9 u in ons clublokaal. Kom dan gerust eens inlichtingen nemen over onze cursussen.
We kunnen voldoende afstand houden in ons lokaal in het kader van de covid- 19 problematiek. Er is een CO2 meter aanwezig. Alcoholgel en ontsmettingsdoekjes zijn ter beschikking.

Voorlopig zijn er op volgende data cursussen voorzien voor de basisvergunning, telkens om 9 uur in ons clublokaal :
Zondag 11 september
Zondag 18 september
Zondag 2 oktober
Zondag 9 oktober
Zondag 16 oktober

Op een latere af te spreken datum begint de ZWVRAC, de Zuid-West-Vlaamse radioamateurclub, weer met de jaarlijkse HAREC cursus in ons clublokaal.  Indien er kandidaten zijn beginnen we onmiddellijk met de eerste les.

Indien de kandidaten te kennen geven dat zij nog onvoldoende voorbereid zijn voor het theoretisch examen in Brussel geven we dan na het praktijkexamen nog eventueel een aantal lessen in onderlinge afspraak.
Zoals vroeger reeds aangekondigd ben ik nog altijd bereid om mensen die zich thuis voorbereiden te helpen om samen problemen met de examenvragen op te lossen. Dit vergt natuurlijk enige inspanning van de kandidaten om die vragen door te nemen. Het is niet altijd voor iedereen evident bij meerkeuzevragen te begrijpen waarom een bepaald antwoord bij een bepaalde vraag hoort en dan nemen we op dat ogenblik samen een stukje theorie door. 

Alle verdere info kan je bekomen door je vraag te stellen aan onze lesgever Ivan, ON4CBU, door hier te klikken en het formulier 2 in te vullen.

ON4CBU, Ivan de lesgever.