CURSUSSEN

CURSUSSEN 2020

Op zondag 12 januari 2020 om 9 uur begint de ZWVRAC, de Zuid-West-Vlaamse radioamateurclub, weer met de jaarlijkse HAREC cursus in ons clublokaal.  Indien er kandidaten zijn beginnen we onmiddellijk met de eerste les.

Voor de cursussen voor het ON3 examen zijn er nog volgende data, telkens op zondag om  9 uur in ons clublokaal.

6 september
13 september
20 september

Zondag 4 oktober starten we met een nieuwe cursus basisvergunning.
Gelieve de corona maatregelen in acht te nemen en de nodige afstand te bewaren en een mondmasker te dragen.
Eenmaal de les bezig kunnen we gerust op voldoende afstand zitten en toch dicht genoeg voor het bord en de beamer.

Volgende data zijn dan :
11 oktober
18 oktober

Indien de kandidaten te kennen geven dat zij nog onvoldoende voorbereid zijn voor het theoretisch examen in Brussel geven we dan na het praktijkexamen nog eventueel een aantal lessen in onderlinge afspraak.
Zoals vroeger reeds aangekondigd ben ik nog altijd bereid om mensen die zich thuis voorbereiden te helpen om samen problemen met de examenvragen op te lossen. Dit vergt natuurlijk enige inspanning van de kandidaten om die vragen door te nemen. Het is niet altijd voor iedereen evident bij meerkeuzevragen te begrijpen waarom een bepaald antwoord bij een bepaalde vraag hoort en dan nemen we op dat ogenblik samen een stukje theorie door. 

Alle verdere info kan je bekomen door je vraag te stellen aan onze lesgever Ivan, ON4CBU, door hier te klikken en het formulier 2 in te vullen.

ON4CBU, Ivan de lesgever.